Skip to content
Opzichter

Opzichter met jarenlange ervaring

Op zoek naar een opzichter die de kwaliteit van uw bouwproject kan monitoren met oog voor kwaliteit? Wij zorgen er voor dat de uitvoering vlekkeloos zal verlopen en dat problemen worden voorkomen. Afgelopen jaren hebben wij diverse opdrachtgevers ondersteunt bij zeer uiteenlopende bouwprocessen en projecten. Zo zijn wij actief op het gebied van bouwadvies, bouwmanagement en bouwtoezicht in de rol van opzichter. Vanuit onze bedrijfsvestiging in Oud Gastel nemen wij als onafhankelijke organisatie landelijk deel aan complexe projecten in de gehele bouwsector. Hierbij zijn veel stakeholders en raakvlakken betrokken. Dit is het uitdagende van ons werk en wij zetten onze jarenlange ervaring als opzichter graag in bij uw bouwproject. Wat kunnen wij voor u betekenen? Schroom niet om contact op te nemen. Geen enkele uitdaging is ons te veel!

Proactieve, signalerende en inventieve opzichter

Als bouwkundig opzichter is niet alleen het bewaken van de kwaliteit en de voorgang onderdeel van ons werk. Zo controleren wij ook het tekenwerk van de architect en adviseurs. Ook moeten er natuurlijk materialen worden gekeurd in de bouwplaats of in de fabriek. Wij toetsen nauwkeurig of alles aan de wettelijke voorschriften voldoet. Daarnaast nemen wij deel aan bouwvergaderingen, werkbesprekingen en alle andere voorkomende overleggen met stakeholders. In ons werk en contact met andere betrokken gaan wij proactief, signalerend en inventief te werk. Zodra er iets niet helemaal op rolletjes verloopt gaan wij meteen onderzoeken hoe dit anders kan worden aangepakt. Alleen met toezicht op de uitvoering zorgt u ervoor dat problemen worden voorkomen zodat de kwaliteit letterlijk wordt waar gemaakt. Wilt u onze deskundigheid inschakelen om te zorgen voor een optimaal bouwproces? Neem contact op!

Opzichter gaat altijd op zoek naar een passende oplossing

Het bouwproces is niet iets wat u volledig kunt controleren. Er zijn altijd omstandigheden die ervoor zorgen dat er een kleine kink in de kabel komt. Als opzichter spelen wij hier inventief op in door meteen in oplossingen te denken. Ook al loopt de planning niet zoals iedereen van tevoren had bedacht, bijvoorbeeld door extreme regenval, dan komen wij met een nieuwe oplossing. Niets doen en toekijken komt dus niet in ons woordenboek voor! Wij zien overal een uitdaging in en zetten alles op alles om kwaliteit waar te maken. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en zijn benieuwd met welke uitdagingen wij u van dienst kunnen zijn