Skip to content
Bouwadvies

Onafhankelijk en deskundig bouwadvies

Een bouwproject kan erg overweldigend zijn aangezien er veel complexe zaken bij komen kijken. Wij geven onafhankelijk en deskundig bouwadvies waardoor het project succesvol doorlopen kan worden. Ons ervaren bouwkundige team heeft in het verleden al vele bouwadvies trajecten doorlopen. Zij kunnen u daarom voorzien van deskundig advies over allerlei constructies. Welk project heeft u op de planning staan? Wordt uw bedrijfsgebouw verbouwd of staat er een ander groot bouwproject gepland? Wij horen het graag van u! Voor ieder project voorzien wij u graag van bouwkundig advies. Op basis van onze deskundigheid en jarenlange ervaring werken wij samen met betrouwbare (keten)partners en professionals aan zakelijke, particuliere en non-profit projecten. Meer weten over onze afgeronde projecten op het gebied van bouwadvies en bouwmanagement? Bekijk ons portfolio! Bouwadvies van ervaren bouwkundig team

Ons ervaren bouwkundig team zorgt door het geven van bouwadvies ervoor dat er weloverwogen beslissingen worden gemaakt. Op die manier kan het project op een gegronde manier van start gaan en loopt u niet tegen ondoordachte zaken aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende vragen: ‘Hoe kan er voor worden gezorgd dat het budget niet wordt overschreden?’ en ‘Hoe ziet de logistiek er uit?’ Door deze zaken vanaf de start al helder te hebben, kan de kwaliteit zo goed mogelijk bewaakt worden. Hierdoor kunnen problemen worden voorkomen en kan het proces zo soepel mogelijk verlopen. Dat is waar wij garant voor staan! Wij geloven dat dit alleen haalbaar is door maatmerk te bieden. Ieder bouwkundig plan is uniek en wij vinden het belangrijk om persoonlijk met u in gesprek te gaan over de eisen van het project. Wilt u kunnen vertrouwen op deskundig bouwadvies? Neem contact met ons op! Wij leggen u graag meer uit over onze werkwijze en beantwoorden uitgebreid uw vragen.

 

Bouwadvies en bouwtoezicht

Naast onze werkzaamheden op het gebied van bouwadvies zijn wij ook werkzaam als bouwkundig opzichter. Hierdoor zijn wij als een spin in het web in de bouwwereld en weten wij precies hoe kwaliteit bewaakt kan worden. Daarnaast verzorgen wij ook bouwkundige tekenwerken, aanvragen van vergunningen, adviezen en berekeningen in het kader van het Bouwbesluit en technische omschrijvingen. Ook zijn wij expert op het gebied van Stabu-bestek, V&G-plan ontwerpfase en MJOB/MJOP. In al onze werkzaamheden gaan wij proactief, signalerend en inventief te werk. Waar wilt u onze expertise voor inschakelen? Neem vrijblijvend contact op!